Eivind Olav Risting vant SK 1911s Åpne Klubbmesterskap i Lyn 2021

Eivind O Risting (bak til h) spiller mot Jørgen Tveraabak i første runde av Det åpne KM Lyn 2021, der han vant med 9p på 9 runder. Foran Per Omtvedt, Stjernen (til v) mot Jone Frafjord, OSS. Foto: Geir Nesheim

16 spillere, hvorav hele 9 med hovedmedlemskap i andre klubber enn SK 1911, stilte til start under årets KM i Lyn som ble spilt på Damplassen mandag 15. november. Kjekt da at de to første plassene på sluttabellen gikk til SK 1911-spillere!

Forhåndsfavoritt Eivind O Risting, SK 1911 innfridde med 9p på 9 runder. Nærmest fulgte  Harald Furnes, SK 1911 og Stefan Turony, OSS med 6p. Alle resultater kan finnes her.

Sondre Sørebø, (11, Korsvoll skole), deltok i KM Lyn etter mange andre sjakkdeltagelser gjennom helgen og tidligere på dagen. Her mot Trond Jacobsen i 1. runde, med pappa Vegard Sørebø i forgrunnen.

Vi merker oss ellers at gamle kjenninger som Trond Jacobsen og Jørgen Tveraabak deltok. Moro også at unge Sondre Sørebø (11) – rett fra avsluttende parti i 1911Us Høstcup mandag ettermiddag med remis mot vinner Thomas Nissen Hellerud og deltagelse i NM for Barn og Unge i Bergen i helgen, debuterte med spill i «voksenklubben» – sammen med far Vegard Sørebø. Veldig kjekt! Turneringsleder var Erik Løveid, som galant avsto fra å spille for å unngå walkover-runder.

Neste mandag 22/11 fortsetter så Klubbmesterskapet 2021 med 6. og nest siste runder, før vi spiller Kvartermesterskap (15 min per spiller/parti) mandag 29/11. Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *