Kovachev vant BNbank Blitz

Før siste runde i lørdagens BNbank Blitz så det ut til å gå mot seier for IM Atle Grønn. Han ledet med ett poengs margin til Daniel Kovachev og Jøran Aulin-Jansson, og Grønn var også favoritt i siste rundes oppgjør mot Aulin-Jansson. Men det var sistnevnte som vant partiet (selv om Grønn sto til vinst etter åpningen). Også Kovachev vant i siste runde, og dermed smatt han forbi og tok seieren på bedre kvalitet enn Grønn (andreplass) og Aulin-Jansson (tredjeplass).

Det var ratingpremier til den beste med rating under 2000, under 1600 og under 1200. Disse premiene ble vunnet av hhv Aryan Tari, Lars Oskar Hauge og Samuel Riiser.

Det var også en barnegruppe, der det deltok sju spillere. Vinner ble Cornelius Kvendseth fra Nordstrand, med klubbkameratene Didrik Braathen og Andreas Tryggestad på de neste plassene. Øvrige deltakere var Shaun Ondo, Odin Solum, Odd Solum og Ronja Sahl.

Komplette resultater her. Du kan lese mer om turneringen hos Sjakkhuset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *