Spansk med Isak Storme

Isak Storme (til h) holder innlegg på Damplassen mandag 4.3.19

Mandag 4.3 holdt unge Isak Storme – mesterspiller, klubbmedlem, NTG’er svenske og nybakt norgesmester for juniorlag med 6p/6 runder i helgen – teori-innlegg om spansk åpning fra sorts perspektiv. En drøy time gikk fort for et interessert pubiikum.

Etterpå ble det spilt lynturnering (L/H)  med 5 min/spiller/parti. Resultater:
1. Isak Storme 7p/7 partier
2. Trond Jacobsen 6p
3. Sven Erik Rognes 5p
4. Thore Roksvold 4p
5. Mikael Næss 3p
6. Kjetil Halvorsen 2p
7. Øystein Madsen 1p
8. Odd Ivar Fystro 0p

Det ble mandag også spilt 4 utsatte partier i klubbmesterskapet, og i gruppe A slo Per G Svendsen Elham Abdrlauf (se parti sist i spalten), og inntok dermed 2. plass bak suverende GM Frode Urkedal. I gr B vant Erik Shetelig sitt parti, og har nå pene 3,5p/4, og ligger med det på 3. plass. Klubbmesterskapet fortsetter med 6. runde mandag 18.3, mens det som meldt separat er generalforsamling mandag 11.3, med påfølgende generalforsamlingslyn (L/H, gratis!)

Til helgen 8-10/3 er det avsluttende helg for seriesjakk-sesongen, med alle våre 7 lag i aksjon. Elitelaget spiller 3 runder på NTG Bærum, og ligger pent til på 3. plass før sluttrundene. Men våre spillere skal opp mot nr 1 Vålerenga og nr 2 Nordstrand siste helg, så det blir spennende. Vi møter også Alta før alt er over søndag ettermiddag.

I de øvrige divisjoner spiller vi om opprykk til 1. divisjon – teoretisk kan både 2. og 3. laget rykke opp. Også i de andre lagene skal det kjempes om gode plasseringer helt inn. Den store finalen er 5 lagkamper på Damplassen søndag 10. mars kl 12.  Vi ønsker alle lag og spillere lykke til!

Så gratulerer vi 1911Us juniorlag som tok et sjeldent suverent norgesmesterskap under NM for Ungdomslag i Drammen i helgen, med 22,5p/24 partier i en gruppe med 22 deltakende lag. På vårt lag spilte Eivind Risting 1p/1parti, Lucas Ranaldi 3,5/5, Isak Storme 6/6, Aleksander Lindbøl 6/6 og Max Dahl 6/6. Vi gratulerer!

Per G Svendsen vant en hurtig seier over unge Elham Abdrlauf mandag:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *