SK 1911 stengt ut vårhalvåret

Styret i SK 1911 har nå besluttet at vi holder stengt på Damplassen ut vårhalvåret. Bakgrunnen er selvsagt Coronasituasjonen. 1911U har tatt samme beslutning. Og Ullevål Eldresenter er selv stengt pga Corona.

Styret har også besluttet at det pågående klubbmesterskapet for 2020 – der det hittil er spilt 5 av 9 runder – skal fortsette med de gjenværende rundene til til høsten, og altså innarbeides i terminlisten for høsthalvåret. Selvsagt under forutsetning av at myndighetene innen da har åpnet opp slik at normale forhold kan gjeninnføres.

Styret beklager sterkt den oppståtte situasjonen, men vil oppfordre alle 1911’ere til å følge godt med på de mange gode nettsjakktilbud som nå dukker opp. Vi vil med jevne mellomrom viderebringe det mest interessante av dette på SK 1911s hjemmeside.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *