SK 1911 starter opp igjen på Damplassen mandag 31. august kl 18:45!

Covid19-situasjonen har medført at SK 1911-aktivitetene nå har ligget nede siden mars, bortsett fra noen bra initiativ for nettsjakk via facebook. Og 1911-spillere har vært aktive i netturneringer og noen få fysiste turneringer rundt omkring, med mange gode resultater.

Men nå har det kommet smittevernregler – også for sjakken – som tilsier at alle, og også SK 1911, kan starte opp igjen noe som minner om normal drift fra slutten av august.

Vi starter opp med Hurtigsjakkturnering (L/H) 15min +10sek mandag 31. august, og så fortsetter vi med avslutning av vårens klubbmesterskap, der 4 runder gjenstår. Disse vil bli spilt i.l.a. september og oktober.

Så vil vi ha en kort høstturnering (formatet er fortsatt under utvikling) i perioden oktober til desember. Innimellom blir det hurtigsjakk, teorikvelder, og så får vi se om det etterhvert blir tillatt også med lynsjakk – det er foreløpig ikke mulig innenfor gjeldende smittevernsregler.

Vi planlegger å legge ut full terminliste her på SK 1911-siden i uke 31.

God sommer til alle SK 1911’ere så lenge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *